Bill és Ted visszatér – arccal a muzsika felé

Nemzeti ünnepünk másnapján, augusztus 21-én kerülhet világszerte a filmszínházakba a trilógiává terjedelmesedett Bill és Ted sorozat legújabb epizódja.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, már tavaly sejteni lehetett, hogy valami készül, a sejtés pedig mostanra bizonyossággá vált.

A rajongók részéről komoly várakozás övezte a Bill & Ted Face the Music hivatalos trailerének megjelenését, amit – mindenki legnagyobb örömére – tegnap meg is kaptak. Íme.

Mit tudunk meg előzetesen a várható izgalmakról és bonyodalmakról? Az Alex Winter és Keanu Reeves alakításában visszatérő hőseink egy kétdolláros taco bárban húzzák a talpalávalót: ez azért lássuk be, elég messze van az emberiség világmegváltó muzsikazenével egyesítésétől  amit korábban célul tűztek ki. A feladat teljesítésére éppen ezért ezúttal egy új mestertervet ötölnek ki, elhatározzák, hogy a szerzői jogokra fittyet hányva a megszokott telefonfülkével teleportálnak egy alaposat az időben és megszerzik azt a csodamuzsikát, ami tökéletesen megfelel a célnak. Hogy kitől? Természetesen saját maguktól, hiszen nyilvánvaló, hogy a zenét a jövőben már megírták, nincs is más dolog, mint a Wyld Stallyns zenekartól elcsenni és a jelenbe visszahozni.

A váratlan fordulatokkal tarkított kalandok során régi ismerősként megjelenik az öreg kaszás (William Sadler), de új arcok is feltűnnek, hiszen az eltelt időben Bill és Ted is megcsaládosodtak, így aztán kézenfekvő, hogy a kísérőik a saját leányaik, Thea és Billie legyenek,

A trailer nem ígér sokat, ha a film megtartja a korábbi részek értékeit, akkor semmi jóra ne számítsunk, az apócakorba érett duó ugyanúgy örvendetesen alulmúlhatja a várakozásainkat mint az előzőekben.

A szereposztás parádés, olyan ismerős nevekkel találkozhatunk mint például Kid Cudi (saját magát alakítja), Kristen Schaal, Anthony Carrigan, Erinn Hayes, Jayma Mays, Jillian Bell, Holland Taylor és Beck Bennett. A forgatókönyvért Chris Matheson és Ed Solomon vállalták a felelősséget, a rendező Dean Parisot.

Már csak az a kérdés, hogy kit küldjünk el megnézni a mozikba?

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: