Bréking nyúz – Donald Trump aláírta!

Pence alelnök jelenlétében azt az elnöki rendeletet, amire annyian vártak, vártunk.

Ismét emberes küldetések indulhatnak a Holdra, a NASA megkapta az engedélyt, amihez általában megfelelő költségkeret is jár.

Amikor J.F. Kennedy bejelentette az egész Holdraszállósdit a 60-as évtized végéig, senki nem hitt neki, elég csücskösen ugyan, de 69 végére azért összehozták. Eredetileg 21 Apollo missziót terveztek, ebből az első 10 különböző teszteket hajtott végre, a 11 volt az első sikeres leszállás.

A 10-es küldetés elég poénosra sikeredett, az egy megközelítési próba volt, ott a szemét mérnökök közölték az aszrtronautákkal, hogy eszükbe ne jusson megpróbálkozni a landolással, csak annyi üzemanyagot kapnak, ami a megközelÍtéshez elég. Tudták a genyák, hogy teletankkal úgyis megpróbálnák ha parancsba kapták a tiltást.

Az utolsó a 17-es lett végül, megvonták a költségvetést, a 13 után túl sok volt a siker, elvesztette az érdekeségét dráma és feszültség hiányában.

Kicsit később beköszöntött a Space Shuttle korszak jóval 100 feletti indítással és mindössze két járgány plusz legénység elvesztésével.

A mostani rendelet hátterében az állhat, hogy miután a kínaiak bejelentették, hogy ők is emberes küldetéseket terveznek, az Egyesült Államok nem szeretné elveszíteni az űrbéli fölényét.

Srácok és lányok, (továbbá transzgenderek, ufók, queerek, remélem senkit nem hagytam ki), vendégeink jönnek, ionágyúkat készenlétbe!

És bernard seperje le a verandát, hogy néz már ki? Tiszta regolit az egész.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: