Bruce Willis visszatér a Zűrbe

Remekjó hírek érkeztek a mozgókép világából, végre valahára megjelent a Breach (2020) című film hivatalos trailere. Nem összekeverendő a Breach (2007) című filmmel, ami egy FBI-os orosz kémes történet és végképp semmi köze a tarkopasz Stárhoz.

Szedjük is össze gyorsan, hogy mit kapunk ígéretként az első nyilvános képkockáktól:

  • egy űrbéli bárka szállítja a Föld lakosságát kipusztító fertőzés utolsó túlélőit
  • Bruce Willis alias Clay Young egy korosodó hajógépész
  • a színen feltűnik egy Noah (Noé) nevű junior bárkagépész, aki épp megszületendő gyermekének világra jöttét várja
  • a sikeres felszállást ünneplők között váratlanul megjelenik valami kórság és mindenki elkezdhet berettegni

Ez így már önmagában is elegendő lehetne egy kellemesen eltöltendő másfél órás kikapcsolódáshoz, hiszen innen nehéz hibázni, ámde sose becsüljük alá a kreativitást, hiszen a filmet rendezőként az a John Suits jegyzi, akinek többet között Willis apó legutóbbi reklámmegjelenését is köszönheti a köz, ahol egy Die Hard epigonként utolsó megfeszített erejével megmenti a lemerült akkumulátorú autóját az indíthatatlanság poklától. Nem vicc, a DieHard Battery – McClane tényleg kikerült élő adásba a legutóbbi kupadöntőn.

Suits ezen kívül felelős még a 2016-os Pandemic című kvintesszenciális zombihorrorért, ahol egy videojátékos FPS nézetből élhetjük át az élőhalottak kaszabolását.

Aki ezek után az Anti-Life munkacímen indult forgatókönyvtől az X-Akták, az Alien és az Event Horizon zombikra áthangszerelt változatát várja, nem is téved túlságosan sokat, mert mint kiderül, az elátkozott bárkán feltűnik egy megállíthatatlan erejű, alakváltó idegen, akinek semmi más dolga nincs, mintsemhogy kipusztítsa az emberiség maradékát és velük együtt a hat hónapra tervezett téridőutazással együtt járó utolsó reményt, mégpedig úgy, hogy lehetőleg megfertőzve mindenkit zombihadsereggé alakítsa a menekülőket.

For the next six months we will blaze across space and time with high hope it’s the paradise they said it would be

Háromszázezren vannak a fedélzeten, tehát van jócskán dolga a gonosznak, úgyhogy lesz bőven tennivalója Young gépész útnak is, mire végére jár az űrbéli zűrnek.

A hajó közel fénysebességgel zakatol a New Earth irányába, a fedélzeten egy pusztító fertőzést hordózó idegennel és némi nehézfegyverzettel. Végülis, mi baj történhet?

A kiválasztott (és még nyitva tartó) filmszínházak december 18-án tűzik a műsorrendjükre a prömiert, de nem kell aggódni azoknak sem, akiknek nincs lehetősége eljutni a popcorn-kóla paradicsomok valamelyikébe, biztosak lehetünk benne, hogy a korszellemnek megfelelően azonnal megjelenik a hivatalos sztríming szolgáltatók video-on-demand kínálatában.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!