Egy hétfői történet

Finlay McAfee mert nagyot álmodni. Elhatározta, hogy Edinburgh városából eljut valahogy Párizsba, hogy meglepje a barátnőjét, Salma-t – gondolta, ennél romantikusabb nem történhet a világon.

I wasn’t like trying to compare it to any film, or rom-com, or anything

2017. januárját írtuk, senki nem hallott még a világot gúzsba záró utazási korlátozásokról, egy 23 éves egyetemista előtt nyitva állt a világ, még a szobatársa, Adam Jenkins szerint is hülyeség volt az egész, de legalább egy jót nevettek, hogy mégiscsak románc vagymi.

Finlay megerősítésként felhívta a faterját, aki áldását adta az elképzelésre, sőt még meg is dicsérte, hogy ez bizony egy remek ötlet, úgyhogy tett gondolatot, gondolat tettet követett és máris készen állt a terv, lefoglalt repjeggyel.

A 21 éves Salma Saade közben már úton volt Bejrútból egy Párizsi átszállással Edinburgh felé, így aztán mivel egy éjszakát a fények városában kényszerült tartózkodni az eredeti útiterv szerint, mégsem tűnt akkora hülyeségnek a Charles de Gaulle reptéren várni rá.

Mi baj történhet? Bejrút és Párizs között viszonylag kevés járat jár, nem lehetett annyira nehéz eltalálni, hogy melyikhez érkezni lehet a kellő meglepetés.

Ahogy a világ már akkor sem volt tökéletes a szerelmes szívek számára, egy másik meglepetés is készült, Salma ugyanis kitalálta, hogy átfoglalja a jegyét az eggyel korábbi járatra, így aztán amikor Finlay gépe felszállt, ő már a skót fővárosban landolt, hogy egy tökéletesen kivitelezett elkerüléssel ne találkozhassanak.

It’s crazy to think about, there’s probably a point in Edinburgh Airport where we literally walked past each other

Kész őrület belegondolni, hogy két szerelmes szív szó szerint képes volt elmenni egymás mellett, hiszen ugyanakkor ugyanott voltak, ahol egyikük sem tervezte, így végül a meglepetés garantáltan elmaradt.

via CNN Travel

HOLDKOMP