Fürge ujjak 2020 – varrjunk otthon élient

Bizonyára sokan álmodtak már arról, hogy milyen érzés lehet az arcukon egy Xenomorph-ot hordani. Az álmok márpedig azért álmok, hogy időnként beteljesüljenek. Nem volt ez másképp, amikor a találó nevű Plague Costumes alkotói bőrre vetették a szabásmintát, hogy az élmény valósággá válhasson a hétköznapokban.

Nehezen elképzelhető, hogy valaki mostanáig ne látta volna az Alien sorozat legalább egy részét, de a holdkomp azért (is) van, hogy átsegítsen bárkit a hasonló kezdeti nehézségeken, az alig öt perces low-budget remek remake (határozottan ajánlott) megtekintése után mindenki mozgóképbe kerülhet, hogy miről is szólt a történet.

A fejlődése során több különböző alakot öltő idegen lény a tojásból kikelve parazitaként kezdi az életét, hogy a gazdatest mellkasából kirobbanva ízelt formát öltsön további áldozatok után cserkészve más életformák között az anyakirálynő petéinek szaporításához.

Whether you’re keeping safe from a pandemic, cosplaying, scaring passersby, practicing kissing, or just giving a lonely alien a hug, we’ve got just the thing for you!

A facehugger kifejlési stádiumot örökíti meg ez a kézműves arcrátét, amivel falunapokon, farsang, gólyabál, nétán Halloween alkalmával, vagy csak úgy metrózás közben kápráztathatjuk el műértő közönségünket. De a használati útmutató szerint az idegenekkel ölelkezés, csókolózás helyes technikájának elsajátításában is segítségünkre lehet.

Kétségtelenül öltöztet, és ugyan csak egy méretben készül, de a legtöbb felnőttre vagy nagyobbacska gyerekre a hátul található pántokkal könnyedén beállítható.

Az alkotók ügyeltek arra is, hogy természetes anyagokból, bőrből, cérnával készüljön, így a latexre érzékenyeknél sem okozhat kiütéseket és a természetes színeivel levéve is bárhol jól mutat.

Akiben mindezek után ellenállhatatlan szerzési vágy ébredt, azoknak jó hírünk van, mégpedig egyből kettő is. Az élienellátó online szaküzletek polcain mindössze 89.99 dollárért rendelhető, a hírlevélre feliratkozóknak 10% további kedvezménnyel az álommaszk.

Azoknak viszont, aki éreznek magukban kellő kézügyességet és bőrdíszműves elhivatottságot ahhoz, hogy a Fürge Ujjak magazint megszégyenítve a lézerrel szabott bőrdarabokat saját maguk ügyeskedjék össze, mindössze hatvan zöldhasút kell összegyűjteniük a malacperselyben, hogy megrendeljék minden sci-fi rajongó DIY-erek titkos álmát, a komplett facehugger varrószettet.

A holdkomp Szerszám szombat kézműves DIY skáláján a készlet 9/10 pontot ér, egyedül a beszerzéssel járó szállítás, vámolás és ÁFA fizetés ront valamicskét a verdikten, ezzel együtt a végső gondolat:

Otthonra is kéne!

HOLDKOMP