Jeff Goldblum ismét meztelenkedett – az interhálók népe megőrül érte

Jeff Goldblum a kimagaslóan laza flegmaság archetipusaként vonult be a mozgókép történetébe és a maga hat centi híján két méteres nagyságával méltó módon elégítette ki a rajongótábor meztelen férfimellkasok iránti olthatatlan vágyát, midőn egy jó cél érdekében közel három évtized elteltével ismét megvillantotta.

A Jurassic Park ikonikus mellkas Stárja a *threequel 2022-re csúszása ellenére is érzett magában annyit, hogy az új évezred legszarabb évében is mozgósítsa a punnyadt foteldemokratákat – nem kevesebbet ígérve, mintsemhogy a móka kedvéért Dr. Ian Malcolm szerepébe bújva megeleveníti az 1993-as Pillanatot, amivel sokak retinájába elévülhetetlenül véste be önnön maszkulinitásának ósörök szinbóleumát.

Az ígéret szép szó és ugyan mindössze ezer feliratkozót kért meg arra, hogy regisztráljon a szavazásra vagy legalább ellenőrizze, hogy szerepel-e az idei jegyzékben, esetleg jogosult-e a távolmaradók levélszavazására, végül nem kevesebb, mint háromezer visszajelzést kapott arról, hogy kell a dramaturgiai szempontból indokolatlan meztelen férfimell, úgyhogy a köz meggyőzó nyomásának engedve megtette, amit ilyenkor meg kellett tennie és megszületett a Mű, amitól felrobbantak az Internetek.

Elalélt hajadonok tömegei köszönhetik neki a nedves bugyik kötelező mosását és valljuk be őszintén, hogy ha a Jurassic Park: Dominion csak egy fokkal lesz kevésbé szar történelemhamisító CGI-mágia a megelőző részeknél, az egész filmvilág mondhatja el, hogy ha másért nem, már ezért megérte.

*Ma is tanultunk valamit – a nap szava a threequel, azaz a három folytatásos sorozat.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!