Közeleg a karácsony

A szeretet ünnepe. A szenteste meghittsége, együtt a családdal, szeretteinkkel. Az ajándékokkal a fa alatt. De vajon mindenki megkapott minden ajándékot? Apu és anyu biztosan megvett minden cuccot a boltban ami elengedhetetlenül szükséges ahhoz, hogy mindenki boldog lehessen, és szerethesse a többieket?

Ha az ajándékoktól kilátszik a karácsonyfa, akkor tutira nem. Ez komoly, most hallottam a rádióban. A kis csillogó szemű (hangú?) lurkó keresi a karácsonyfát, de nem találja. A testvére segít neki: ott van ni, a csúcsa pont kilátszik az ajándékok alól! Jaj de jó, szipiszupi, most már boldogok lehetünk, hurrá! Csak a Faszomatbeleverem Plázába kellett mennie anyuéknak, ahol MINDENT meg tudnak venni karácsonyra. Mindent IS. Juhé!

Dől a szar a rádióból, tévéből, netes hirdetésekből, az idegeim meg cafatokban. Nem is vagy ember, ha nem költesz el annyi pénzt ajándékokra, mint egy kisebb afrikai ország éves költségvetése. Nem kap Pistike karira tabletet, meg iPhonet, és Xboxot? Hát milyen ember vagy te, képes lennél belenézni a könnyes kis szemeibe a fa alatt? Rohadjál meg!

vegyél vegyél vegyél karácsony akció vegyél vegyél karácsony

És akinek nincs egy valag pénze ajándékokra az meg így járt. Az majd elmagyarázza szépen Pistikének, hogy sajnos nem lehet mindent megvenni. És hogy igazából a karácsony nem arról szól, hogy megveszünk minden szart, hanem az együttlétről, a békéről, és a szeretetről. Legalábbis erről kellene szólnia. Csak kurva nehéz ezt elmagyarázni, ha közben mindenhonnan mossák az agyakat a szájbavert reklámokkal.

Lepd meg szeretteidet karácsonyra!

Miért nem írod ki inkább azt, hogy AGGYÁ PÉÉÉZT!!! Sokkal őszintébb lenne, és nem basznád halára azt a keveset is, ami ebből a szerencsétlen ünnepből megmaradt. Boldog karácsonyt, a kurva anyádat!

HOLDKOMP