NACHTBLUT – Die Toten Vergessen Nicht

Rendszeres olvasóink számára bizonyára nem újdonság, hogy időről időre beszámolunk a Napalm Records legújabb kiadványairól.

Ezúttal a kellemest köthetjük össze a hasznossal, amikor a Nachtblut tánczenekar kalauzolja el a vájt fülű érdeklődőt a germán gótikus rock bugyrainak világába.

A szimfonikusba hajló, epikus dallamvezetéshez együtt dúdolható dalszövegeket is kapunk, olyan frappáns felütésekkel, mint például a refréngyanús

Maga a Nachtblut, azaz “Éjjeli vér” nem számít újoncnak a darkzenei szcénában, Osnabrück kies városában formálódtak meg még 2005-ben és az azóta eltelt másfél évtized felét töltötték a Napalm kötelékében, olyan neves fesztiválok fellépőjeként, mint a Wacken vagy a Summer Breeze.

Skoll, Greif, Askeroth, Ablaz és Amelie a klasszikus dob-gitár-ének-basszus-szinti felállásban a hatodik, Vanitas című stúdióalbumukkal kápráztatták el a véres éjszakai témák irányában fogékonyakat, erről szóljon most, hogy a holtak se felejtsék el, a refrénnel egyező című opusz, ami a poszt írásakor még éppen csak harmadik napja érhető el a legnépszerűbb videolejárszó slágerboltjában.

Enjoy

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!