Öntökönlövés így még nem sült el

Új királyt koronázhatott a napokban a Töltött Fegyvert A Tökükhöz Tartók közössége. Még mielőtt bárki azt gondolná, hogy ilyen nem létezhet, lehetőleg ne keressen rá a Loaded Guns Pointed at [B]enis kifejezésre vagy ha mégis, kizárólag inkognitó/privát ablakban tegye, mert utána ki tudja, hogy milyen reklámokat kaphat az arcába.

Létező csoportosulásról van szó, akik arról váltak hírhedtté, hogy éles fegyvereket tartanak a farkukhoz, ezzel egyfajta bátorságpróbaként demonstrálva, hogy aznap ki a legtökösebb. Mert természetesen nem csak egy ilyen hülye létezik, egymást triggerelik azzal, hogy ki, mikor, milyen kaliberű pukkantót mert felhúzott kakassal, ujjal az elsütőbillentyűn odanyomni a faszához.

Magának az aktusnak nincs különösebb szexuális tartalma, az élvezeti értékét az okozza, hogy ezzel fel tudják hergelni az ellenérdekelt csoportokat, közülük különösen a Gun People Who Hate Gun People szerveződés tagjait, akik pedig fegyvereseket gyűlölő fegyveresekként azért küzdenek, hogy a segghülyéket tartsák távol az imádatuk tárgyától, mert csak lejáratják a “normális” fegyverbuzikat.

“Trigger discipline” is a basic gun safety measure drilled into people when they’re learning about firearms. Basic safety says that you always keep your finger off the trigger until you’re ready to shoot, and that you point it away from yourself and other people unless you mean to shoot them.

Főszabály szerint soha ne irányíts éles fegyvert senkire, hacsak nem azzal a szándékkal teszed, hogy lövést is leadj rá. Minden más esetben irányítsd másfele és az ujjadat soha ne tartsd az elsütőbillentyűn.

Hagyjuk is inkább ezt a belterjes cicaharcot a haldokló Amerika ópiumának és kanyarodjunk vissza azokhoz az eseményekhez, amelyek hősünk életében látványos fordulathoz vezettek.

2020. augusztus 11-én este 8:30-kor szokatlan telefonhívás érkezett San Diego egyik rendőrőrsére. A helyi kórházból telefonáltak, hogy a bejelentési kötelezettségnek eleget tegyenek egy olyan incidens kapcsán, amikor a páciensről kiderült, hogy véletlenül meglőtte megát. Tökegyszerűen kilyukasztotta a herezacskóját. A fánkzabálók annyira nem kapkodták el az eset felderítését, mire felocsúdtak a röhögésből és kiértek a riasztás helyszínére, a delikvens már el is hagyta az intézményt. Előtte azért még készített egy szelfit 8:24-kor és kitolta a Twitterre, ez látható a címlapon.

A nyájas olvasó bizonyára kíváncsi arra ha idáig eljutott, hogy mégis hogyan is történhetett mindez, különben már az első sorok olvasása után bezárta volna mára az interhálókat.

Hey [b]ois, I might have fucked up

Nos, az első, rábaszási esemény utáni fotográfia értelmezési keretrendszerbe foglalja az ügy részleteit, és kapunk némi kiegészítés a sérülést elszenvedett öntökönlövő saját szavaival. Jobbra a Constitution nyomtatott példánya hivatott igazolni a fegyvertartás jogszerűségét, a szétdobált ruhák, a fröccsenő vércseppek, a mezítelen altest és a törölköző pedig a sérült mentális állapotára utalhatnak.

God’s caliber [.45] went through my scrotum, mattress, boxspring, and floor

Az Isteni 45-ös nem sokat szarozott, a lövedék áthatolt a zacsiján, a zsákrugós matracon, aztán a szoba padlójába fúródott.

Turns out it wasn’t a graze, that round went right the fuck through me, What I thought were two graze wounds, turned out to be an entrance and exit wound

Először csak két horzsolásnak tűnt, de aztán kiderült, hogy alapos munkát végzett és azok valójában a be- és kimeneti nyílásoknak bizonyultak.

Több se kellett a Loaded Guns Pointed at [B]enis csoportosulás képviselőinek, azonnal admin jogokat adtak neki és azóta ünnepelt hőse, egyfajta újdonsült kiskirálya lett a közösségüknek. Olyannyira, hogy a mémesedés során Obama elnökkel együtt ábrázolták, amint épp átveszi a Szabadság Érdemérmet (Presidental Medal of Freedom).

Miért?

[We] are sick and tired of being demonized as gun owners, and looped together with the alt-right just for owning guns

Elegük van abból, hogy állandó pellengérre állítsák a fegyvermániásokat, azonosítva őket a NRA republikánus lobbicsoport korrupt tisztségviselőivel, a Trumpistákkal, nőgyülőlőkkel és általában a szokásos white trash sztereotípiákkal.

A viszontválasz sem maradhatott el, a Gun People Who Hate Gun People így kommentálta a történteket:

But of course this is probably one of the dudes crazy enough to actually point a gun at his junk and then actually post a video of him shooting himself. Like most people have the sense of self worth to not share getting so amazingly owned by their own stupidity.

Így jár aki kellően őrült ahhoz, hogy – egy látványos képzavarral élve – a faszát revolverezze egy 1911-es mintájú Colttal (ami egy pisztoly), remegő ujját a ravaszon tartva, úgy, hogy közben még videózza és sztrímeli a faszságait.

honestly surprised it took this long

Kész csoda, hogy egyáltalán ennyit kellett várni arra, hogy megtörténjen.

Egyszer az életben mindenkinek járhat öt perc hírnév – tartja a mondás.

De van egy másik is, ami ezúttal talán egy fokkal találóbb lehet:

King for a day – fool for a lifetime

Az olcsó népszerűség lecsengése után mostantól lesz olyasvalaki, akit ezentúl az összes ismije joggal Zacskónlőtt előnévvel illethet élete végéig.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!