Pornószökevények

A tinédzser fiú izgatottan zárja magára szobájának ajtaját, majd kihalássza párnája alól a padláson talált gyűrött pornómagazint.

Meglepetésére amikor kihajtja a lapokat, a képkockák üresen ásítanak vissza rá – hamarosan pedig halk nyögéseket hall kiszűrődni az ágy alól. Lenézve felfedezi az újságból kimászott néhány centis pornó modelleket. Az aprócska emberkék a széthajigált zoknik és csokis papírok kupaca között a legkülönfélébb pozíciókban közösülnek, a fiú pedig pánikba esik – ha felfedezik őket a szülei, neki annyi. Kerít hát egy befőttesüveget, és megpróbálja összeszedegetni a kigyúrt férfiakat és a szilikonos mellű nőket – néhányat sikerül is csapdába ejteni, de a legtöbbjük túl gyors. Egy misszionárius pózban egymáson tekergő pár mintha csak pók lenne, négy lábon és négy kézen szalad messzire, felmásznak a falon, majd eltűnnek egy repedésben.
Az egész csak egy rossz álom, dönti el a fiú, azzal lefekszik aludni. Reggel arra ébred, hogy egy apró nő térdepel a homlokán, egy hüvelyk-pasi előtt, aki ráélvez kisminkelt arcára, majd a csaj egy képzeletbeli kamerába mosolyog. Ijedten söpri le őket magáról. Később felfedezi, hogy a misszionárius pózban összeforrt pár kocsonyás hálót szőtt kicsorgó testnedveikből – hálójukban legyek vergődnek, tűlábaik csomókba gabalyítják a spermafonalakat. A párnak sem kell több – egy csillogó ondószalagon ereszkednek alá, még mindig egymáshoz tapadva, majd zabálni kezdik a rovart – tökéletes fogsoruk között ropognak a légy hártyás szárnyai. A fiú undorral néz félre, és egyszer csak megállapodik a tekintete egy fiatal nőn az éjjeliszekrényen: a digitális órán fekszik, nyöszörög, ahogy eltűnik a lába között egy vibrátor. A fiú közelebb lép, és egy szó, mint kavics kipottyan a száján: – Anya?
Valóban ő az, csak fiatalon. A fiú ijedten hátrál, felkapja az elnéptelenedett pornómagazint, és dátumot keres rajta. Rádöbben, hogy az újság legalább húsz éves. És a nő valóban úgy néz ki, mint az anyja húsz évvel ezelőtt. Érzi, hogy felfordul a gyomra. Megragad egy zsebkendőt, és próbálja ráteríteni a piciny meztelen testre, de az anyja nem hagyja magát: kikecmereg alóla, és szélesen mosolyog rá, majd kacsint, ahogy eltűnik seggében a fekete vibrátor.
Most mi legyen? – fut át fején a gondolat, de nincs ideje ezen rágódni, mert már hallja is az anyja hangját a konyhából, amint kiabál: – Kész a reggeli!
*
Feszengve ül asztalhoz – édesanyja a gáztűzhely mellett topog, konyhakötényén egy hatalmas gomb, felette felirat: Ha azt akarod, hogy kiszolgáljanak, nyomd meg a gombot, ha nem történik semmi, szolgáld ki magad.
– Jó reggelt, édesem! – Mosolyog a nő a forró olaj fölött. – Mi a baj, olyan nyúzott vagy. Rosszul aludtál?
A fiú lesüti a tekintetét – képtelen ránézni anyjára. Motyog feleletképp valamit. A fehér porcelán tányért bámulja maga előtt, majd beúszik a látóterébe egy szedő, ami egy harminc centis, olajban keményre sült legyet egyensúlyoz a tányérra – lábai hosszú antennákként meredeznek a fiú arca felé. Lemondó sóhajjal tolja el az ételt.
– Nem baj, ha később eszem meg? Nem vagyok éhes – dörmög az orra alatt, az anyja pedig nem válaszol, csak a homlokát ráncolja. Majd a fiú kirohan a konyhából, be a szobájába, és magára csapja az ajtót.
– Ugye nem vagy rosszul? – hallja még visszhangozni kintről édesanyja hangját, miközben a fiú tekintete az éjjeliszekrényre vándorol.
– Dehogyis – feleli, de hányinger tör rá, amikor megpillantja anyja miniatűr képmását a digitális órán, amint épp a seggéből kihúzott vibrátort szopja.
*
A fiú elhatározza, hogy így vagy úgy, de megszabadul az aprócska kártevőktől. Celluxot kerít, hogy visszaragassza őket a pornóújság lapjai közé. És utána egyszerűen megszabadul a magazintól. Előhalászik tehát egy régi, használt zsebkendőt az ágy mögül, és a szoba közepére teszi, csalinak. Az aprócska pornószínészek rögtön megneszelik, szimatolni kezdenek, majd elővánszorognak a fal repedéseiből, a sarkokból, megigézett képpel döcögnek a kitett galacsin felé, és mikor odaérnek, próbálják lekaparni a belészáradt régi ondót. Jóízűen esznek. Annyira belefeledkeznek ebbe, hogy fel se tűnik nekik, ez egy csapda. Amikor már mindegyik tökéletes testű kis meztelen figura a hatalmas galacsinon élvezkedik, a fiú egy cipős dobozt borít rájuk, fogságba ejtve őket.
– Megvagytok! – nevet, majd megdönti kicsit a dobozt, benyúl a résen és kiemel egy aprócska pornószínésznőt a sokaságból. A vörös hajú, felfújt ajkú nő ijedten vergődik ujjai között, majd a fiú apró cellux darabkákkal a magazin egyik oldalához ragasztja. Aztán már nyúl is megint a dobozba, hogy kihalásszon egy újabb pornószökevényt. Néhány perc múlva a kiürült magazin megtelik a lapokhoz ragadt, vergődő meztelen emberekkel. A fiú zavartan néz félre, amikor észreveszi, hogy egy-két példányt igen szerencsétlenül sikerült a laphoz erősítenie – a ragasztószalag az arcukra tapadt, ezek fuldokolva vergődnek a papíron, majd testük megmerevedik, ahogy kiszáll belőlük az élet. A kölyök ezután próbál óvatosabb lenni. Alig fél óra alatt végez is. Egyedül már csak az édesanyja van a cipős dobozban. A fiú reszkető szemmel néz rá, majd az üres képkockára az újságban, ahová vissza kéne ragasztania őt.
– Miért nem mondtad el soha? – sír a fiú a pici nőre nézve, aki látszólag rá se hederít, nagy erővel próbálja magát megöklözni. Aztán a kölyök sóhajt, és becsukja az újságot – a lapok közé szorult pornó modellek fájdalmasan nyöszörögnek, ahogy visszadugja a magazint a párnája alá. Majd később kidobja, dönti el, előbb az anyjától kell valahogy megszabadulnia. De mihez kezdjen vele? Nem ragasztja vissza az újságba, ez egészen biztos. Szabadon sem engedheti. Nem tudná elviselni, hogy mások megpillantsák őt ilyen állapotban. Meg is tarthatná – keríthetne neki egy hangyafarmot, vagy valamit, de akkor aztán minden nap szembesülnie kéne az anyja sötét titkával.
Szabadulj meg tőle! – kong a keserű utasítás fejében. Az ujjai közé veszi hát, és kisétál a szobából. A vécécsésze fölé tartva az aprócska testet könnyek szöknek a szemébe.
– Sajnálom, anya – motyogja, de az miniatűr nő láthatóan fel sem fogja, mi történik vele, átszellemült képpel egy újabb orgazmus hullámait lovagolja épp, a vibrátor halk berregése betölti a szobát. Majd placcs, a pici nő a vécécsészébe pottyan – néhány szikra, a vibrátor kisül – a miniatűr nő próbál megkapaszkodni a porcelánban, de ahogy a fiú lenyomja az öblítő gombot, átcsapnak feje fölött a hullámok, elnyeli az örvény.
HOLDKOMP