S8, nem jár neked Oreo!

Foglalkoztam már egyszer az Androidos frissítések kezelésével. A gyártóknak nem érdekük továbbra sem a régebbi készülékek támogatása, a nagyjából fél éve megjelent Oreo most tart körülbelül egy százalékos penetrációnál. A legtöbb készülékre esély sincs, hogy kimenjen a frissítés, pedig a hardver bírná. Ha kell az új szoftver, vegyél új készüléket, paraszt! Erre mondaná a művelt francia, hogy

FUCK YOU!

A Samsung Galaxy S8, S8+ nem mondható túl régi, vagy éppensággel gyenge készüléknek. Mondhatni a csúcs játékosok között vannak egészen addig, míg a hamarosan megjelenő S9 át nem veszi a zászlóshajó szerepét. Nemrég a gyártó elkezdte teríteni az Oreo frissítést az S8-as készülékekre, a felhasználók nagy elégedettséggel kezdték el használni. És semmi kirívó hibát nem tapasztaltak, vagy jelentettek. És éppen ezért különösen pikáns, hogy a Samsung visszavonta a frissítő csomagokat, többé nem elérhetőek a neten.

Zaftos sztorit sejtek emögött, amint lesz több információ, akkor már írom is. Ne csak az Apple legyen folyton rugdalva, a Samsung is kap helyet nálunk.

%d bloggers like this: