Szivárog az Adidas – a Yezzy 450 céldátuma 2021 eleje

Jó hírek érkeztek a tengerentúlról Kanye West és az Adidas szerelemgyermekei rajongóinak. Az omnipotens alkotóművész két elnökválasztási dzsembori között sem rakta félre a kaptafát, legújabb kollekciója, a Yeezy 450 már nem csak a fantázia világában létezik, hanem megjelenési dátumot is kapott.

A Yeezy sportcipó brand építésén szorgoskodó milliárdos már gyermekkorától kezdve arról álmodozott, hogy egykor majd suszter lehet és ezért a fényes zeneipari karrierjét is hajlandó volt háttérbe szorítani és ugyan érkeztek olyan pletykák, hogy neje, Kim Kardashian asszony időnként kifogásolja, hogy az ura többet molyol a lábbelikkel, mint ővéle, a házasság megóvásáért még pár perc figyelemről is hajlandó lemondani.

Az izgalmas cipőbejelentések kiszivárogtatói viszont a világjárvány idején sem pihennek, az önmagát csak py_rates néven azonosító leaker szerint a pazar sneaker potom száznyolcvan zöldhasúért cserébe 2021 februárjától kerülhet a szaküzletek polcaira.

A formavilágára egyelőre nincsenek szavak, a fröccsöntött zsákmamusz talán közel állhat a leírásához. A pandémiás izoláció világában otthoni csoszogósnak vígan megteszi, de az igényesebbek lesurranhatnak benne a szomszéd közérbe is, ha otthon a spejzban kifogyna az élesztő.