A LEGO nem sokat szarozott, piacra dobta a SW bajszospornó edisünt

Igazából ilyenkor nem nagyon maradnak szavak, mert nézegetni kell csak a képeket.

A címlapon a fiatalember köldököt, férficsöcsöt és combfixet villant a rózsaszín habtestén Star Wars díszletben, lássuk be, ez eléggé megfogja az érintett 7-14 éves korosztály fantáziáját. Jobbra hátul egy zöld borosüveg, ami otthonosan oldja a technokrata hangulatot. Ahol van Duna-Tisza közi kékfrankos, ott minden van.

Az alkotói fantázia persze nem ismer határokat, a LEGO lényege valahol az volna, hogy színes műanyag kockákból lehet építeni bármit, amit a gyerekek össze tudnak legózni. És azt is amit nem, mert szétszedik és összerakják. Egy apróbb gond azért akad: ezt szétszedik, összerakják, mindig sárkányos hintó jön ki belőle, nem csillagromboló.

Haladjunk tovább a HP holiday szpesül edisön mentén? Kviddics,  valaki? Ha sokszor megpróbálja a kisded átdobálni azt az apró baszást a karikán, az még mindig sokkal jobb, mint ha az orrába vagy a fülébe dugná. Az mondjuk csak egy ügyelet, de hogy a répába szerzel pótalkatrészt ha felporszívóztad? Onnantól hatos csapágygolyók? Végülis. Csúzliba is megteszi.

Darth Vader dementorként a HP expresszen? Nekiszaladsz két vágány között az oszlopnak, ilyeneket fogsz haluzni.

Talán nem kell elmesélnem, de a kedvencem a nyitott terhességgel küszködő Transformers óriásrobot és Batman, ahogy Boba Fettel találkoznak. Ez már egy igaz történet.

Ez így egyértelműen az otthonra is kéne kategória. Minden egyben.

További holiday special LEGO élmények itt.

Előző LEGO kalandjaink pedig itt:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!