Édes fiam, Freyja

Rendszeresen visszajáró olvasóink számára mostanra feltehetően nem újdonság, hogy szinte heti gyakorisággal szemlézzünk a Napalm Records friss megjelenéseit.

Mai adásunkban a power metal szerelmeseinek kedveskedünk – már ha egyáltalán léteznek ilyenek, hiszen maga a műfaj előadói leggyakrabban önmaguk szánalmas paródiái.

Amiért mégis műsorra tűzhető a nem is annyira régmúltban, 2018-ban alakult Warkings tánczenekar Odin’s Sons című szerzeménye, az nem más mint Melissa Bonny, akit a holdkomp zenei rovatának követői már megismerhettek a Rage of Light, az Ad Infinitum, vagy éppenséggel a Kamelot sakálhangú mezzoszoprán énekesnőjeként.

Ezúttal a The Queen of the Damned művésznevet választotta és kellően kárhozottas, kellően királynői, ahogy a torkából feltörő hangorkán túlharsogja a ritmusgitárokat.

A szöveg nem hagy különösebb okot a félreértésre, hogy mégis kikre gondolhattak a viking sárkányhajókat és félelmet nem ismerő harcosokat felemlegető szerzők.

Freya – ODIN! Loki – ODIN! Thor – ODIN!

Hangzik a legnagyobb videómegosztón a kommentek között képernyőre vetett dalszöveg szerinti felelgetős felsorolás és a skandináv istenek világában járatosabb, avatott fülnek egyből feltűnhet egy kakukktojás, Freyja ugyanis egy istennő, így hát nehéz lenne Odin fiaként elképzelni, hacsak nem kerülnek elő tökös lányok is nagy hirtelenjében. Szigorúan véve persze Loki sem Odin fia, de legyünk megengedők, mert Melissa Bonny mindenképp egy istennő és a felvállalt, férfiakat megszégyenítően tökösen süvöltő szerepében ezúttal is odateszi magát.

Spill their blood
Sound the horns
We will crush the shores
Spill their blood
Sound the horns
We are Odins sons
Odins sons

Zengjenek a kürtök, folyjon hát a patakvér, zúzzanak oda Odin gyermekei és legkevésbé sem egyenes ági mesebeli utódai, amíg part nem marad szárazon!

Enjoy.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!