Fontos: Ne tölts kávét a seggedbe!

Ha csak egy tanácsot fogadsz meg ma, az legyen ez.

Tudom, hogy megy ez: az ember felkel, felteszi a kávét, és ahogy rotyogva-köpködve kicsapódik a kávéfőzőből a barna hab, eszedbe jut, hogy tulajdonképpen egy másnapos fosásnak is olyan hangja van – kiváltképp egy panelház visszhangos vécéfülkéjében –, mint amikor egy mérges macska tiltakozik valami ellen. Innen már csak egy lépés, hogy eljussunk odáig, hogy mi lenne, ha – maradva a gondolatmenetnél, csak egy kicsit megvariálva az irányokat – kávét töltenénk a seggünkbe. Jó ötletnek tűnik, nem?

Gwyneth Paltrow szerint legalábbis az. Ez mondjuk nem csoda, a Guardian összeállítása szerint ugyanis a színésznőre mindig januárban tör rá a késztetés, hogy valaminek az elhelyezésére buzdítsa a követőit a testükön belül – eddig a vaginagőzölés és a gyógyító jádekő volt csak műsoron (biztos ki tudjátok találni, hogy ezzel mit kellett csinálni), úgyhogy tényleg csak idő kérdése volt, hogy a seggluk is sorra kerüljön.

Paltrow egy ideje már nem csak akkor beszél hülyeségeket, ha kérdezik, hanem csinált egy saját életmód-oldalt is (goop), ahol mindent megtudhatunk a méregtelenítésről, amit csak meg lehet. Itt lehet seggbevaló egészséget is vásárolni, bár én nem igazán ugranék az ajánlatra, sehogy nem hangzik ugyanis jól az, hogy

Iyasu metafizikai bél-hidroterápia.

És még az sem nyugtat meg különösképpen, hogy a termék (szolgáltatás?) azt ígéri, hogy illóolajokkal, aromaterápiával és kristályokkal változtatja meg az életünket. Aki kevésbé akar elmélyülni a dologban, de szívesen töltene ezt-azt a seggébe, az még mindig vásárolhat egy szép zöld házi beöntőkészletet potom 135 dollárért „azoknak, aki tudják, mit csinálnak”. Nomármost a béltisztítás egyébként is egy örökzöld téma, a neten egymást érik a különböző tisztítószereket kínáló boltok, olyan termékleírásokkal, hogy „sose hittem volna, hogy ilyet fogok szarni”, meg hogy ez az egész megváltoztatta a felhasználó életét, és hogy minden gondunk-bajunk a beleinkben lakik, ilyenek. Egy 2011-es kutatás során már kiderült, hogy semmilyen bizonyítható haszna nincs a béltisztításnak – ezt egyébként több orvos már eddig is mondta, csak hát ezek a holmik időről-időre felbukkannak, a népek meg megveszik őket. De egy dolog a csodabogyó, és egy másik az, hogy kávét pumpálsz föl a valagadba.

Dr. Jen Gunter a Guardianon részletezi, hogy ez pontosan miért is egy nagyon rossz ötlet – elsősorban azért, mert amellett, hogy fölösleges, még veszélyes is, az ember beleiben ugyanis nincsenek olyan lerakódások, mint amilyenekkel a forradalmi kúrák ijesztgetik az embereket, viszont ha mindenfélét beledugsz a seggedbe, könnyen összehozhatsz egy jó kis bélgyulladást, rosszabb esetben pedig egyszerűen kiszakítod a beleidet, de a kávéval még le is forrázhatod a seggedet.

Hát a hülyének is megéri.

 • mokusON

  kösz hogy időben szóltál, már forraltam a kávét.

 • rontóbogár

  azért előnye lehet a dolognak. nem kell annyit vizelni utána…..

 • D. Pin Trouble

  Osztán mit kell küldeni, ristrettót, vagy hosszú lattét? Nem mindegy

  • Bernard Black

   a kényelmetlen rész a két kockacukor lehet

   ezért iszom feketén, minden nélkül a kávét

 • orizatriznyák

  A vasember 3 után már nem csodálkozom ezen. Ott lávát próbált ki vénásan. Azért jól tartja magát, nálam a gyanakvó vágómalac és az ólajtó esete.

 • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

  Gandhi rendszeres beöntéspárti volt. Meg is ragadott minden lehetőséget a rectum ápolására, napi gyakorisággal művelte.
  VIII. Henrik sem volt rest ha épp arról volt szó, bár az ő étrendje mellett talán nem is csoda ha előfordult néha szorulás.
  Legbelső bizalmasai és tanácsadói voltak az árnyékszéki inasok, a királyi udvar legkeresettebb állása volt akkoriban. Pedig a királyi ülep tisztán tartása nem lehetett feltétlenül egy hálás feladat.
  Egyikük feljegyezte, hogy egy alkalommal langyos sós vizet vezetett föl fémcsövön egy tömlőből a királyi seggbe, alig két óra múlva őkirályi fensége hangos csatába indult az árnyékszék ellen.

  • taro

   láttad a promenád a gyönyörbe c. örökbecsűt? 🙂

   • Bernard Black

    zseniális benne az a vágás a beöntésről a habzó barnasörre

   • R2#metoo

    Moziban láttam az ősbemutatón.
    Ott hagytam el a darabbűr krakkói kék kabátom.
    A Jacobs Laddernél az esernyőm maradt oda.
    Szóval moziba csak full body joggingba szabad vonulni.

   • ★☆☭IonágyúS ЯiszpekTPónY☭☆★

    Többször is.
    DVD-n is megvolt, de valamelyik közltözésemnél huss elillant.

  • rontóbogár

   nem szoktad megválogatni, hogy miket olvasol? 😀

   • R2#metoo

    pedig igyekszik! 😀

 • Kolyok12

  állítólag dianás cukrot kell feldugna az ember valagába és akkor legalább gazdaságosan be lehet rúgni.

 • R2#metoo

  Valahol felsír egy Tray Parker.

 • egyedi

  nálunk a családban van ilyen kávézós. nem kicsit lepődtünk meg rajta. mondjuk ő javasolta a rákos betegnek a sok c vitamint is

  • Erzsébet Kis

   A Mayo klinikán pont a kávés beöntés volt a rákosok kezelésekor a kúra egyik része, de a kávét meginni tilos volt.

   • egyedi

    ez valami dél-amerikai kúra, ha jól tudom

    • Erzsébet Kis

     A Mayo klinikák talán onnan indultak, de Amerikában több helyen megtalálhatók már. Egy időben felkapott volt ez a kezelésük. A hatékonyságáról nem emlékszem adatra. Aki végigcsinálta elég keménynek írta le.

     • egyedi

      én nem hiszem el, hogy egészséges ez a sok beöntés

     • Erzsébet Kis

      Ez egy teljes terápia nagyon kicsi része volt. Mivel nincs adatom ami kontrollt is tartalmazva hozná a gyógyulási arányt, én is csak úgy gondolom, hogy nem gondolom sehogy, mert ezek az emberek nem egészségesen döntöttek ilyen kezelés mellett. Egészségeseknek biztos nem tesz jót.

   • Bernard Black

    hát utána már tudod kinek lenne hozzá kedve

 • Pé7er

  ‘rectal feedeing’, fuck yeah

%d bloggers like this: