Macskantáta

Nincs egy macskám se, úgyhogy hatot etetek.

Ami azért jó, mert így a maradékkal nem kell kínlódni, csak simán kibaszom a grillcsirke csontvázát az ablak elé, és jönnek a mányogók (copyright by Orizatriznyák) 

Egyikük, aki nagy kedvenc, és mocskosul szemtelen, a Kleopátra névre hallgat, mert fenséges, szép, és szőrösek a lábai. Egyedül az ő tulajdonjogával vagyok tisztában, az alattam lakók cicája, de egy macskánál ezt sose tudni.

Amúgy szép macska, csak szeret lószarban hemperegni.

Kellemesen meleg és friss

 

Hű, de finom!

Jól van, hát a Douglas még nem nyitott a macskáknak parfümrészleget, szóval ezt el kell viselni, de neki is azt, hogy ezek után úgy vágtam le az ágyamról, mint macskát szarba hempergetni.

Nagy rohadék amúgy, mert csak akkor lehet simogatni, ha enni adok neki, de amilyen puha és selymes a bundája, és meleg az egész macska, miközben dörömböl, megéri.

És főzni is segít

Meg nem is mindig hempereg lószarban. Néha elég a meleg macskakő is.

Egyet jobbra, egyet balra

 

Nézd, mit tudok!

Szóval, szaros is, az ágyamra is felmászna, ha hagynám, ráadásul megharap, ha olyan kedve van. Akkor mégis miért jó nekem ez a dög? Hát ezért:

Bónusznak itt egy öreg, kivénhedt, és enyhén kopottas, méltóságban és becsületben megbalhásodott egerésző, akit egy kirándulásom során fotóztam le. Addig feküdt ilyen nyugodtan, amíg lefényképeztem, aztán jól belémmart, de idős macskának az ilyesmit illik elnézni.

Zárjuk az egészet kellemes énekszóval:

Kedves Olvasóink, bundás jóéjt kívánunk, mindenki bújjon össze valami szőrössel, legyen az kutya, macska, koala vagy feleség! Holnap ugyanitt várunk mindhármótokat.

Kapcsolódó, aranyos poszt;

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
%d bloggers like this: